Yük Platformu Kullanmanız için 5 Neden

Deponuza veya stok alanınıza asma kat döşemek, alanınızı en üst düzeye çıkarmanın harika bir yoludur. 

Yük platformu ile erişebildiğiniz ekstra bir kat sizin stokunuza hızlı bir şekilde ulaşmanızı ve daha hızlı ürün sağlama potansiyelinizi artıracaktır. 

Yük asansörleri, asma katınıza erişmenin en hızlı ve en güvenli yollarından biridir. Bunun yanında personelinizi ve operatörlerinizi güvende tutar. 


Önce Güvenlik!

Deponuzda güvenlik bir önceliktir. Bu nedenle yük asansörleri, asansör doğru yerde olmadığında açılmasını önleyen kilitli kapılar da dahil olmak üzere bir dizi yerleşik güvenlik özelliğine sahiptir. Ayrıca, çalıştırmak için butonlar ve acil durdurma düğmeleri, manuel acil indirme ve aşırı yük sensörleri de vardır.


Verimliliği Kaybetmeyin!

Bir tedarikçi olarak işiniz hızlı tedarik etmektir! Deponuzda her zaman verimlilik üzerinde negatif  etkisi olan faktörleri ortadan kaldırmaya çalışmalısınız. Özel imalat yük platformu ile ürünleri taşımadan önce forklift veya forklift sürücüsü beklemek zorunda kalmayacağınızı garanti eder. Ayrıca, forklift kullanmadığınız için malların güvenli bir şekilde kaldırılması için paletlenmesi veya paketlenmesi gerekmez. Bu sayede daha fazla zaman kazanırsınız.


Minimum Eğitim Maksimum Zaman

Yük asansörünün nasıl kullanılacağına ilişkin eğitim hızlı ve basittir. Bu eğitim kurulum sırasında deneyimli personellerimiz tarafından kolayca öğretilebilir. 

Artık zaman kaybetmek, forkliftin boşta olmasını beklemek veya kalifiye forklift sürücüsünün çalışmasını beklemek yok. 


Paradan ve Alandan Tasarruf

Unutmayın, forklift sürücü eğitimi zaman alıcı ve ekstra maliyete neden olur. Forklift uzun vadede daha pahalı bir seçenektir ve zayıf güvenlik kayıtları nedeniyle düzenli servis ve yasal kontroller gerektirir. 

 Diğer yandan Yük asansörünüz daha az kontrol gerektirir, daha az bakım maliyeti gerektirir ve genellikle sadece yıllık servis veya kontrol gerektirir. 


Size Özel Tasarım

Tüm depolar farklıdır, bu nedenle özel imalat bir kaldırma çözümüne ihtiyacınız vardır. 

Yük platformu, düzeninize veya operatör gereksiniminize göre tam olarak belirttiğiniz şekilde takılabilir. Operatörün malları daha kolay transfer etmesine izin vermek için bel yüksekliğinde kaldırma durağına ihtiyacınız olsa bile, bu kolayca programlanabilir.