Müşterilerimiz, yük eşit olarak dağıtılmadığında Makaslı Kaldırma Masalarının etkilenip etkilenmeyeceğini sık sık sorar.

Masalarınızı güvenli ve verimli bir şekilde kullanmanıza yardımcı olmak için kullanmanız için kısa bir kılavuz hazırladık.

Yük dağılımına bağlı olarak kapasite nasıl etkilenir ...

 

Yük eşit olarak dağıtılır ?

Yükünüz masa gibi eşit dağılmışsa, masa kapasitesinin% 100'ü kadar bir yükü güvenle kullanabilirsiniz.

Yük masanın kısa kenarının yarısına oturursa ?

Yükünüz masanın kısa kenarında mı duruyor? Evet ise, masayı yalnızca% 50 kapasiteye kadar yüklemek güvenlidir. Bu nedenle, masanız eşit olarak dağıtıldığında 200 kg kaldırabiliyorsa, yalnızca 100 kg yüklemelisiniz.

Yük, masanın uzun kenarının yarısına oturursa ?

Yükünüz masanın uzun kenarında mı duruyor? Evet ise, masanızı yalnızca% 30 kapasiteye kadar yüklemek güvenlidir. Bu nedenle, masanız eşit olarak dağıtıldığında 150 kg kaldırabiliyorsa, yalnızca 45 kg yüklemelisiniz.

Masamdaki platform standart değil ?

Masanızın platformu standart değilse ve tırabzanlar, kapılar ve hedef direkleri gibi aksesuarlar veya eklentilere sahipse, aşırı yüklemeyi önlemek için bu aksesuarların ağırlığının masanın kapasitesini nasıl etkileyeceğini her zaman tedarikçiyle kontrol edin.

Arıza riskini azaltın ?

Bu kuralları masanıza uygulamıyorsanız bugün uygulamaya başlayın! Yanlış kullanım ve aşırı yükleme, kolayca arızalara neden olabilir ve masanızın ömrünü önemli ölçüde kısaltabilir.

Şüpheniz varsa, bizimle iletişime geçin ve size özel uygulamanıza göre uyarlanmış tavsiyeler ve rehberlik sunalım.

Neden kaldırma masalarınızı bizden sipariş etmelisiniz?

Müşterilerimizin masalarından en iyi şekilde yararlanmalarına yardımcı olmak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Bu nedenle, tüm masalarımız, aşırı yüklendiğinde masanızın çalışmasını durduran standart bir güvenlik özelliği olarak aşırı yük valfleri ile birlikte gelir.

Ayrıca müşterilerimize, özel bir seçenek olarak ve ek bir ücret karşılığında yük hücrelerini masalarına yükleme seçeneği de sunuyoruz. Bu, ağırlığı tam olarak bilmeden yüklerle uğraşan müşteriler için idealdir. Yük hücreleri olmadan, aşırı yük valfi rolünü oynayacak ve kırılacaktır. Ancak bu, aşırı yük valfi sıfırlanırken ve masa tekrar kullanılabilirken kesintiye neden olur. Yük hücreleri, kullanıcılara masalarının aşırı yüklenmesi nedeniyle hiçbir zaman gereksiz kesinti süreleri ile karşı karşıya kalmayacağı konusunda gönül rahatlığı sağlar.